Cum arata Sistemul Brava

Sistemul Brava consta dintr-un dispozitiv asemanator cu doua cupe de sutien, rigide, sustinute de o vesta, atasate etans la torace. Cele doua cupe sint cuplate prin intermediul unui microprocesor la o unitate aspirativa, miniaturizata, al carei rol este de a crea o presiune negativa, controlata, in interiorul cupelor. Valorile presionale pot fi controlate si se ajusteaza progresiv pe durata tratamentului.

 Sistemul Brava oprit, cu sanul avind dimensiunile si pozitia de la care se porneste terapia, se observa cum pornirea Sistemului Brava produce ascensiunea si marirea sanului, iar aceasta tractiune usoara, progresiva, repetata zilnic, declanseaza expandarea tesutului glandular subiacent.

              

 

 Cele doua cupe sint sustinute pe bustul femeii de catre o vesta ce mai contine si microprocesorul ce regleaza presiunea precum si pompa aspirativa si acumulatorii ce alimenteaza intregul ansamblu.

           

 

                                                    Forma initiala a sanilor                                                Aspectul final, la trei luni de la incetarea utilizarii Sistemului Brava