Totul despre Brava

 Sistemul Brava in stare de repaos, cu sanul la dimensiunea initiala, de referinta, si Sistemul Brava in functiune cu sanul usor expandat sub actiunea presiunii negative creata sub cupola etansa la piele. Nivelul acestei presiuni este variabil si este reglat de un microprocesor interpus intre senzorii de presiune si pompa de aspiratie.

        

 

 Metoda Brava cu dispozitivul atasat unei veste pentru suport. Este importanta realizarea unui contact bun cu tegumentul pentru a sigila incinta celor doua cupe. Presiunea usor negativa din interior va determina expansiune tisulara cu cresterea consecutiva a sanilor.

 

 

 Imagini cu aspectul inainte si la doua luni dupa utilizarea metodei Brava de augmentare mamara.

 

 

  Posterul prezentat la Congresul A.M.R. de echipa ProEstetica, Chirurg estetician Dr. Dana Jianu             

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Aspecte de tomografie computerizata mamara care prezinta atit dezvoltarea tesutului mamar local sub actiunea aspirativa a dispozitivului Brava cit si dezvoltarea vascularizatiei locale necesare pentru nutritia tesuturilor nou formate.

 

Caz complex cu pectum escavatum si asimetrie mamara rezolvat prin purtarea sistemului Brava si injectare controlata de tesut gras recoltata de la aceiasi pacienta. Liniile desenate reprezinta directiile de injecare pentru transferul de grasime, acestea permit atit o marire cit si o egalizare a celor doi sani.

 

Marire de sani cu sistemul Brava si cu injectare mamara de grasime autologa (prelevata de la acelasi pacient). Cazul este documentat si cu ajutorul tomografiei computerizate.