Linkuri

www.proestetica.ro

Centrul Medical ProEstetica este prima clinica privata de chirurgie estetica si chirurgie generala din Romania (1994).
Punand la dispozitia publicului larg din tara si strainatate intregul lor profesionalism si dragoste de semeni, doctorii Dana Jianu - medic primar chirurgie plastica estetica si Stefan Jianu - medic primar de chirurgie generala, au reusit sa asigure Centrului Medical PROESTETICA o reputatie solida, la standarde internationale.

 

www.balisparadisson.ro

Bali Spa offers a complete range of body treatments for stress reduction and restoring health and beauty, and is a total retreat in the name of wellbeing.

 

 

www.proestetica-sana.ro

Bali Spa este centrul de slabire, wellness si relaxare asezat in zona sub-montana a Carpatilor, la 80 de kilometri de Bucuresti. Ambianta este luxoasa, in spiritul insulei Bali, din Indonezia. Bali Spa ofera confortul unui hotel de 4 stele si echipamentele de ultima generatie pentru frumusete, fitness, slabire si sport.

 

 

www.proestetica-spa.ro

Profesionalism, căldură umană, răsfăţ şi relaxare.

 

 

www.clinicapro.ro

Experienta echipei chirurgicale este cel mai important factor in ecuatia unei solutii chirurgicale eficiente, garantind o rezolvare completa, rapida si definitiva pentru fiecare din pacientii nostri.

 

 

www.brava.com

Inventatorul si promotorul Sistemului Brava, ofera o multitudine de informatii pe site-ul propriu.